zondag 15 februari 2009

Kleine meisjes worden groot

Vrijdag de dertiende, voor sommigen een ongeluksgetal, voor mijn jaarclub een vaste dag om bijeen te komen en weer eens goed bij te kletsen. Maar omdat we dit keer een heel programma hadden was het voor het gemak verplaatst naar zaterdag 14 februari. Plaats van afspraak: het nieuwe Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.


Na eerst even te hebben bijgekletst in het bijbehorende cafe, gingen we met ring en al de interactieve tentoonstelling in. Heel veel te zien en te doen, maar ik kon niet goed een lijn ontdekken en sommige dingen werkten niet zo snel. En ik ben toch een beetje van de zap-generatie, dus daar werd ik wat onrustig van. Ik denk dat kinderen vanaf een jaar of 8 het helemaal geweldig vinden!

Daarna gezamelijk uit eten, maar eerst nog even een foto gemaakt. Want een foto met ons achten, dat was al weer een tijdje geleden! Tjonge toch wel bijzonder dat je na 17 jaar, nog steeds zo'n hechte band hebt. Dames, op naar het vierde lustrum!Geplaatst op Calijn's Gepeins (http://calijn.blogspot.com)

1 opmerking:

 1. Wat leuk is de foto geworden he!
  Het was heel erg gezellig.

  Het 4de lustrum ben ik erbij hoor!!

  Groetjes
  Sam

  BeantwoordenVerwijderen